dilluns, 17 d’octubre del 2011

Rebentar com Sangonereta


Bo iniciem un nou camí ple d’il·lusions i ganes de pasar-ho be. L’associació gastronòmica i cultural Fins Rebentar com Sangonereta es un nou projecte d’un grup d’amics que mig en broma mig en serio i units per l’afició del bon menjar, els viatges, les caminates per la serra i la cultura es van proposar fer extensible a molta mes gent els nostres moments.

Aquesta associació naix amb l’intensió de disfrutar d’una part tant important de la nostra cultura com es el nostre menjar i beure, al mateix temps que de difondre la cultura general d’un país que en te de molta, i que millor que gaudir d’ella amb les panxes ben plenes.  


Desprès de plantejar-se  varis noms es va decidir aquest pràcticament per unanimitat i fa referència a una expressió que un membre del grup d’amics sempre diu quan la taula comença a estar ben plena i davant de la impossibilitat d’acabar amb tot el menjar sempre recita la frase: “ Ací rebentarem com Sangonereta...”, en clara al·lusió al famós personatge de la novel·la de Blasco Ibañez  “ Cañas y Barro”.


Els projectes que tenim es el de realitzar viatges culturals per tot l’estat espanyol on no deu faltar mai un bon menjar, preparar cates de ví de productes tipics de la zona, axí com cursets i xarles de cuina. Comtem entre les nostres files a gent qualificada en el tema culinari, i gent molt coneixedora dels nostres restaurants i bars. També pretenem ajuntar-se una volta cada setmana per realitzar un fondo per a sufragar-se el viatge que es realitzarà tots el anys  axi com una volta al mes eixir d’excursió pel País Valencià  i així difondre la cultura de la nostra terreta.

La quota d’inscripció serà de 15 euros anuals que seran emprats en el dinar o sopar de final d' any així com en altres despeses ordinàries cartes segells etc...

Per mes informació es podeu adreçar al correu electrònic comsangonereta@hotmail.es.  

Vine i apunta’t.   

1 comentari:

  1. per motius aliens a la nostra voluntat, aquesta pàgina ja no es troba operativa. Entreu a:

    https://comsangonereta.wordpress.com/

    ...I trobareu tot el referent a la nostra associació: vídeos, actes, assemblees, etc.

    Disculpeu les molèsties,

    La junta de l'Associació Gastronòmica i Cultural Fins Rebentar Com Sangonereta (AGCFRCS)

    ResponElimina